De La Fuente Youth Cup

Xavi en Ben

Voetbal voor de jongste

Wil jij heel graag voetballen. En ben jij 5 of 6 jaar oud? Dan kun je bij De La Fuente Electronic Academy komen voetballen! 

Leer nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen op het veld tijdens onze trainingen.

Elke woensdag van de week train jij samen met leeftijdsgenoten. En nog leuker, elke zondag ga je echte wedstrijden spelen met jouw eigen team!

(Ben jij 4 jaar oud en wil je nu al heel graag voetballen? Neem dan even contact op met een van onze coaches via de contactpagina. Er kan vast wel iets voor jou geregeld worden.)

 

Voetbal brengt ons samen. Hoe leuk is het om bij mijn academie nieuwe vrienden te maken en te leren voetballen.

Wanneer je op een jonge leeftijd begint met voetballen zul je daar heel veel aan hebben als je wat ouder bent.

Bij mijn academie is het nu mogelijk om te trainen vanaf 5 jaar en dat is super leuk!

Kevin Oldenstam

Coach, De La Fuente Electronic Academy

Inschrijven

Ben jij klaar om te voetballen? Schrijf je snel in!

Een keertje meedoen?

Wij organiseren van tijd tot tijd try-outs. Dat zijn trainingsdagen dat je gratis mee mag doen. Zo leer je iedereen kennen en ontdek je hoe leuk het is om bij ons te trainen!

BVO voetballen bij de la fuente

Iedereen is welkom!

De La Fuente Electronic Academy is er voor iedereen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe oud je bent en of je een jongen of een meisje bent. Wij geloven in gelijkheid en die gedachte geven wij graag aan jou door.

Zoek jij een voetbal academy waar je je lekker thuis kunt voelen en op je gemak kan trainen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je gauw aan voor een van onze try-out dagen en dan zien we jou hopelijk snel op het veld!