Spelers Training

Xavi en Ben

Iris & Xiomera

Balcontrole, snelheid maken. Goed kijken waar jouw ploeggenoten lopen. Naar elkaar passen en met precisie schiet jij hem in de kruizing, Goal!

Dit is waar Iris & Xiomera voor trainen. Elke uitdaging gaan zij aan. En elke uitdaging overmeesteren zij. Allemaal voor dat ene mooie moment. Het moment dat jij samen met jouw team de finale behaalt en de beker binnen sleept.

Op het veld is het belangrijk dat er een bepaalde saamhorigheid en dynamiek heerst tussen de spelers. Wij leren de fijne kneepjes aan onze spelers. Zo zijn zij multi-inzetbaar op verschillende posities. Maar weten zij onderling ook hoe ze elkaar moeten coachen en hoe ze door samen te werken mooie resultaten boeken.

Kevin Oldenstam

Coach, De La Fuente Electronic Academy

Een keertje meedoen?

Wij organiseren van tijd tot tijd try-outs. Dat zijn trainingsdagen dat je gratis mee mag doen. Zo leer je iedereen kennen en ontdek je hoe leuk het is om bij ons te trainen!

BVO voetballen bij de la fuente

Iedereen is welkom!

De La Fuente Electronic Academy is er voor iedereen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe oud je bent en of je een jongen of een meisje bent. Wij geloven in gelijkheid en die gedachte geven wij graag aan jou door.

Zoek jij een voetbal academy waar je je lekker thuis kunt voelen en op je gemak kan trainen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je gauw aan voor een van onze try-out dagen en dan zien we jou hopelijk snel op het veld!