Keepers Training

Xavi & Benjamain

Xavi & Benjamin weten maar al te goed hoe belangrijk het is om voor het doel te staan. Als de bal eenmaal langs de laatste verdediger is geschoten dan is het spannende moment daar. Jij staat oog in ook met de tegenstander. En die bal, die moet jij tegen houden. Jij bent nog het enige dat tussen de bal en een punt tegen staat.

Voor die momenten wordt je bij De La Fuente Electronic Academy getraind. Wij trainen jou op lichamelijk en geestelijk niveau. Door leuke uitdagende trainingen aan te gaan. Maar voornamelijk door het samen te doen. Je kan alleen maar beter worden als je samen beter wilt worden en er voor gaat vechten. Dat is de geest die wij bij De La Fuente omarmen.

Keepers zijn misschien wel de belangrijkste spelers op het veld. Het behouden van overzicht en het in goede banen leiden van het spel. Dat zijn kwaliteiten die wij onze keepers graag aanleren. 

Kevin Oldenstam

Coach, De La Fuente Electronic Academy

Een keertje meedoen?

Wij organiseren van tijd tot tijd try-outs. Dat zijn trainingsdagen dat je gratis mee mag doen. Zo leer je iedereen kennen en ontdek je hoe leuk het is om bij ons te trainen!

Iedereen is welkom!

De La Fuente Electronic Academy is er voor iedereen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe oud je bent en of je een jongen of een meisje bent. Wij geloven in gelijkheid en die gedachte geven wij graag aan jou door.

Zoek jij een voetbal academy waar je je lekker thuis kunt voelen en op je gemak kan trainen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je gauw aan voor een van onze try-out dagen en dan zien we jou hopelijk snel op het veld!