Youth Cup is weer begonnen!

Voetballen voor iedereen die 5 of 6 jaar oud is!

De La Fuente Drills

Veldtrainingen voor iedereen boven de 13 jaar.

De Electronic Academy is voor iedereen!

Wil jij aan je voetbalskills werken naast je reguliere trainingen. Of sta je op een wachtlijst en sta je te popelen om te voetballen? Dan kun je alvast bij ons aan de slag! Super leuk en handig.

Wij zijn er voor iedereen, jong en oud. Heb jij een passie voor voetbal en wil jij beter worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hoe wij trainen

Techniek

Door de nieuwste smart-techniek te combineren met trainingen kunnen wij per speler statistieken uitlezen zoals deze ook bij FIFA bekend zijn.

Is een speler bijvoorbeeld heel goed met dribbelen maar loopt de speler qua snelheid iets achter? Dan kunnen wij dat dus binnen een enkele training uitlezen! 

Onze spelers krijgen net zoals in het populaire voetbalspel een eigen FIFA kaart waar alle basis statistieken worden beschreven met een score. Op basis van alle scores wordt er een totaalscore berekend welke het niveau van de speler bepaald.

 

Coaching

Doordat wij elke speler volledig kunnen analyseren op elk trainingsonderdeel kunnen wij elke speler coaching op maat geven.

Door resultaten uit te lezen kunnen wij de juiste trainingen toepassen op de speler om zo verbetering te creëren op gebieden waar dat nodig is.

Daarnaast mag een speler bij La Fuente verwachten wat hij van een voetbalclub mag verwachten. Iedereen is gelijk en iedereen hoort erbij. Wij laten iedereen in zijn waarde en verwachten dat dan ook van elkaar.

 

 

The Team

Renee Vos

Renee Vos

Coach

Trainen is mijn passie. Samen met mijn leerlingen probeer ik het onderste uit de kan te halen.

Nick Alberts

Nick Alberts

Coordinator

Samen met het team en de leden zorg ik dat de trainingen goed verlopen. Het dagelijks analyseren van de spelerprestaties zorgt er voor dat onze trainers het uiterste uit de speler weet te halen.

Kevin Oldenstam

Kevin Oldenstam

Coach

Jarenlang heb ik mij ingezet voor kinderen in de sportsector. En dat blijf ik maar al te graag doen!

Haal het beste uit jezelf

BVO spelers bij de la fuente.

Techniek en trainingen

Al onze training zijn gericht om het beste uit jou te halen. Onze coaches staan elke dag voor jou klaar. En samen met de coaches leer je beter te worden. Wij kijken verder dan wat jij kan met de bal. Bij De La Fuente leer je ook hoe je een teamspeler moet zijn en hoe je jouw ploeggenoten kan coachen!

  • Snelheid 100% 100%
  • Passen 100% 100%
  • Dribbelen 100% 100%
  • Behendigheid 100% 100%
  • Reactie 100% 100%
  • Conditie 100% 100%
Onze trainingen zijn zo ingericht dat wij goed kunnen meten hoe de spelers presteren. Op die manier is het mogelijk om elke speler de juiste aandacht te geven en zo het best uit zichzelf kan halen.
Renee Vos

Coach, De La Fuente Electronic Academy

Jouw eigen playercard

Jouw eigen playercard

Aan het einde van elke periode ontvangt elke speler zijn persoonlijke playercard. Deze kaart biedt inzicht in de kwaliteiten van de speler. Leuk om te delen, maar ook leuk om de competitie onderling op gang te houden!

Gratis proeflessen

Zien wij jou binnenkort bij de volgende tryout?

Join the club

Wil jij graag beter worden in voetbal. Jouw grenzen verleggen en vooral veel plezier beleven met wat jij leuk vindt om te doen?

Check onze eerstvolgende tryout en meld je aan. Hopelijk zien we jou dan snel!

Prijslijst

Bekijk ook onze andere opties!

Lid worden

Lidmaatschap aanvragen

Geeft u toestemming voor het plaatsen van uw kinds digitale voetbalspelerskaart?

Algemene Voorwaarden

Het invullen van het formulier biedt geen garantie voor een lidmaatschap! De La Fuente Electronic Academy komt zo snel mogelijk met u in contact na ontvangst van het formulier.