De La Fuente Femeni

Xavi en Ben

Voetbal voor Meiden

Ben jij 13 jaar of ouder en heb jij een passie voor voetbal? Dan is de Femení wellicht wat voor jou!

Een ontzettend leuk team met sportieve dames die elke week op de vrijdag en of zondag trainen in groepjes van 8 tot 10.

Bij de Femení wordt er gewerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling als voetballer. Trainingsessies met state-of-the-art materialen en persoonlijke begeleiding van jouw coach zorgen er voor dat jij het beste uit jezelf weet te halen! 

Jurriën Offerman

Hoofdtrainer, De La Fuente Femeni

Een keertje meedoen?

Wij organiseren van tijd tot tijd try-outs. Dat zijn trainingsdagen dat je gratis mee mag doen. Zo leer je iedereen kennen en ontdek je hoe leuk het is om bij ons te trainen!

BVO voetballen bij de la fuente

Sluit je aan bij de femeni!

De La Fuente Femení is er voor iedereen van 13 jaar en ouder. De Femení streeft naar gelijkheid binnen de groep.

Daarnaast zoeken wij altijd naar nieuwe toppers die graag beter willen worden in de sport en het team willen komen versterken.

Femení gaat verder dan voetbal. Wij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast organiseert de academie hele leuke evenementen door het hele seizoen heen. Super leuk om een keer met je teamgenoten of vriendinnen heen te gaan! 

Lidmaatschap

Om met de Femení mee te kunnen trainen dien je je in te schrijven. Hieraan zijn kosten aan verbonden welke wij op onze prijslijst pagina hebben staan.

Gratis Enrico Benetti Tas

De eerste 50 inschrijvingen ontvangen een exclusieve Enrico Benetti tas. Handig voor als je je kicksen mee moet nemen naar je training!

Inschrijven

Ben jij klaar voor de Femení?