De La Fuente Drills

Xavi en Ben

Klaar voor het echte werk

De La Fuente Drills is in het leven geroepen om jou op weg te helpen naar een mooie toekomst in de voetbalwereld.

Vanaf 13 jaar wordt jouw trainingspakket automatisch aangevuld met De La Fuente Drills trainingen.

De Drills zijn ontworpen om jou beter te maken op het veld. Je leert door middel van veldtrainingen en samenspel voetbal op een tactisch niveau te begrijpen.

Je werkt naast je eigen skills ook aan de teamskills. Goed overzicht behouden en waar nodig jouw teamgenoten coachen. Dat maakt jou een sterke speler op het veld.

 

Wanneer jij 13 jaar of ouder bent dan is het tijd om extra elementen toe te voegen aan jouw trainingen om zo het uiterste uit jou te halen.

De La Fuente Drills is een upgrade op jouw bestaande lidmaatschap. Je gaat dus niet extra betalen. Maar je gaat wel meer verschillende trainingen doorlopen met ons. Een win win situatie voor jou!

Kevin Oldenstam

Coach, De La Fuente Electronic Academy

Inschrijven

Ben jij klaar om te voetballen? Schrijf je snel in!

Een keertje meedoen?

Wij organiseren van tijd tot tijd try-outs. Dat zijn trainingsdagen dat je gratis mee mag doen. Zo leer je iedereen kennen en ontdek je hoe leuk het is om bij ons te trainen!

BVO voetballen bij de la fuente

Iedereen is welkom!

De La Fuente Electronic Academy is er voor iedereen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe oud je bent en of je een jongen of een meisje bent. Wij geloven in gelijkheid en die gedachte geven wij graag aan jou door.

Zoek jij een voetbal academy waar je je lekker thuis kunt voelen en op je gemak kan trainen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je gauw aan voor een van onze try-out dagen en dan zien we jou hopelijk snel op het veld!